Våra tjänster Badrumsrenovering Uppsala

Renovera Badrummet
med med Swearm Bygg AB

Vi har omfattande expertis och erfarenhet av badrumsrenovering och har arbetat i allt från villor till små lägenheter. Vi vänder oss både till dig som företagare och privatperson. För att vi ska kunna uppfylla dina önskemål på bästa sätt pratar vi först om vad du vill ha. Sedan kan vi skräddarsy våra tjänster för att passa just ditt badrum.

Badrumsrenovering

Du får en fast tidsplan och
engagerade hantverkare

När du anlitar oss för din badrumsrenovering kan du lita på att du får en fast tidsplan att förhålla dig till. Du får även hjälp av engagerade hantverkare som också finns tillgängliga för att svara på eventuella frågor. Du kan känna dig trygg under hela processen och vara säker på att vi sätter dig som kund i första hand.

Så här går en badrumsrenovering till

Varje badrumsrenovering är unik och allt beror på vad du har tänkt dig som kund. I vissa fall byter vi ut allt inklusive de befintliga avloppen. Andra gånger gör vi bara små förändringar. Du kan alltid se referenser från våra tidigare arbeten för att få en bättre idé om hur vi jobbar. Vi lägger upp en gemensam plan tillsammans med dig som kund och arbetar efter denna. Då får vi också en tydlig bild av vad som är viktigt för dig.

Vi tar arbeten i Uppsala med omnejd: Knivsta, storvreta ,Rimbo, Märsta, Upplands väsby, Surahammar, Enköping, Västerås, Tierp

med flera…

Glöm inte bort ROT-avdraget

ROT-avdrag är en skattereduktion som erbjuds i Sverige för vissa renoverings- och underhållsarbeten i hemmet, såsom målning, tapetsering och byggnation av tillbyggnader. Genom ROT-avdraget kan privatpersoner få upp till 30% av arbetskostnaden avdragen från sin skatt, vilket gör det mer överkomligt att genomföra renoveringsprojekt och underhållsarbete. Det är viktigt att notera att endast arbetskostnaderna är berättigade till ROT-avdrag och inte materialkostnaderna.

Vi strävar alltid mot högsta kundnöjdhet!

Kontakta oss redan idag och berätta vad vi kan göra för dig och dina behov!

Kontakta

Swearm Bygg AB

Vi finns här för dig, oavsett behov.

Inget projekt är för stort eller för litet för oss på Swearm Bygg AB – Kontakta oss med uppgifterna nedan eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss!

Ring till oss

Skicka ett mail

Kontaktformulär / Offertförfrågan

Vi hör oftast av oss inom 24 timmar

14 + 5 =